HTML

Karmazsin Macska

A blog órai keretek között készült. A kurzusom teljesítése céljából. E félév témája a web 2.0-ás alkalmazások, ezek közül párról lehetséges, hogy itt közlöm a véleményem, amit majd a dolgozatomba kell majd beleírnom.

Friss topikok

Linkblog

2009.10.23. 12:55 +Kyra+

Új félév

Új félév új feladat.

A Notebook és Netbook témáját fogom kitárgyalni, 3 nagyobb cikket szeretnék írni belőlük, (De ezt a három nagy cikket lebontom mindig két kicsire az az egy egy kisebb cikk az egyik illetve a másik fajta gépről, majd mikor meg van mind a két kis cikka, akkor összemosom egy nagyobb cikké) valahogy úgy, hogy egyet a keletkezésükről-feltalálás-kialakulás, egy másikat, hogyan fejlődtek, és a harmadikat, hogy manapság milyen szinten is állnak.

Ismételten felhívom az erre tévdeők figyelmét, hogy ez egy órai feladat keretében létrehozott Blog, a célja pedig az, hogy a félév végén megkapjam a jegyemet. (5-ös természetesen. :) Mert a jó diák a jó jegyekfelé evez :))

 

A félév kabalája: :)

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://youkouneko.blog.hu/api/trackback/id/tr11469599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása